Over ons

Hier ziet u Klaas Pater en Gert Tetteroo, voorzitter en directeur van de Stichting Spoorhuis Vinkeveen. De Stichting werkt aan het behoud van het Spoorhuis  en maakt van het bijzondere pand een broedplaats voor sociale, maatschappelijke en culturele gebeurtenissen en evenementen.
Het Bellopad zou niet mogelijk zijn geweest zonder de cruciale inhoudelijke en financiële steun steun van de volgende partners:

Ook tal van privé-personen hebben een belangrijke bijdrage geleverd. Wij danken Dick Boogaard, Luuc Mur, Job van Amerom, Carine Nieman, Maeike Pebesma, Miriam Jonker, Kees de Lange, Cock Willers, Rutger de Graaf,  Jan Piet Stuursma, Mark Compeer, Dick Pater, Erica van der Stap, Paul Suurmond en tal van anderen.

Het Bellopad is nog niet af. De komende jaren verrijken we pad en website met nieuwe informatie, juist voor mensen die verdieping van kennis zoeken. Ook zullen we steeds nieuwe doelgroepen aansporen dit rijke pad te wandelen. Dus mail uw tips, suggesties en verbeteringen naar Gert, info@hetspoorhuis.nl

Stichting Spoorhuis Vinkeveen, Demmerik 68, 3645 ED Vinkeveen

Bestuursleden: Klaas Pater, Christine Boland en Aziz Bekkaoui.
Directeur: Gert Tetteroo

info@hetspoorhuis.nl | www.hetspoorhuis.nl